Video: zeeleeuwen gearriveerd in Beekse Bergen

Zaterdagochtend zijn er zeven Californische zeeleeuwen uit Lissabon gearriveerd in Safaripark Beekse Bergen, de dieren zijn al te zien.

De zeeleeuwen zijn tijdelijk gehuisvest in een omheinde plas in het midden van het Safaripark, vlakbij de stokstaartjes. Het zijn twee mannetjes (Marduk en Louis) en vijf vrouwtjes (Princesa, Luna, Zora, Joy en Mar).

Eind juni moet het definitieve zeeleeuwenverblijf af zijn. De dieren zullen gehuisvest worden in de watergangen van het safaripark, dat is zoetwater. Uiteindelijk gaan de zeeleeuwen hun verblijf delen met Zuid-Afrikaanse zeeberen. Bezoekers kunnen de zeeleeuwen en zeeberen straks vanaf de safariboot of tijdens een educatieve voederpresentatie op het strand bewonderen.

Aanleg definitieve verblijf zeeleeuwen

 

 

One comment

Reageren

Je kunt de volgende HTML codes gebruiken:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>