Marineland niet langer lid van Canadese dierentuinorganisatie

Marineland Canada heeft zichzelf voorlopig vrijwillig teruggetrokken als lid van de Canadese dierentuinorganisatie CAZA. 

Marineland zegt dit jaar te willen starten met uitbreidingswerkzaamheden waardoor het park tijdelijk niet kan voldoen aan de eisen die CAZA (Canada’s Accredited Zoos and Aquariums) aan haar leden stelt. Het park geeft wel aan dat wanneer de uitbreiding voltooid zal zijn, deze zal voldoen aan de richtlijnen van CAZA.

Het is onduidelijk om wat voor uitbreiding het gaat. Het park heeft in het verleden al meerdere uitbreidingsplannen bekend gemaakt waaronder een plan voor een groot aquariumcomplex. Dat plan is echter nooit uitgevoerd. Op 20 mei opent Marineland weer haar deuren.

Reageren

Je kunt de volgende HTML codes gebruiken:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>