Recordaantal bezoekers Oceanogràfic tijdens Pasen

Oceanogràfic in Valencia heeft vorige week tijdens de paasvakantie een recordaantal bezoekers ontvangen. Gemiddeld bezochten ruim 8.500 mensen per dag het Spaanse aquarium.

In totaal ging het om meer dan 61.000 bezoekers in 7 dagen, ongeveer 40% daarvan kwam uit het buitenland. Het park was op vrijdag en zaterdag extra lang geopend tot 22.00 uur. In Oceanogràfic is sinds deze maand veel nieuws te zien. Het opende een kwallententoonstelling en 4D-theater. Ook zwemmen er sinds kort duivelsroggen rond.

Het Oceanogràfic in Valencia is het grootste aquarium in Europa. Zo bevat de aquariumtank met haaien en roggen 7 miljoen liter zeewater en het bassin van de tuimelaardolfijnen maar liefst 26 miljoen liter zeewater.  Daarnaast leven er onder andere beloega’s, walrussen, pantserkrokodillen en pinguïns.

Reageren

Je kunt de volgende HTML codes gebruiken:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>