Dolfinarium knapt onderwaterpanorama op

Het Dolfinarium heeft recent het buitenverblijf achter de welbekende koepel opgeknapt. Het ‘onderwaterpanorama’ was enkele weken gesloten wegens onderhoud.

Het park heeft onder andere de achterwand vervangen en het bassin zelf heeft een onderhoudsbeurt gekregen en lijkt opnieuw geschilderd te zijn. Verder is het hekwerk dat bezoekers op afstand moet houden vervangen door nieuwe omheining.

De buitenverblijven achter de koepel, ook wel DolfijndoMijn genoemd, waren tot 2015 niet toegankelijk voor bezoekers. Daar kwam verandering in toen eigenaar Aspro het park overnam en gasten de mogelijkheid gaf op de foto te gaan met een dolfijn. Achter de wand bevinden zich nog vier kleinere bassins die in verbinding staan met de bassins binnen in DolfijndoMijn.

Reageren

Je kunt de volgende HTML codes gebruiken:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>