Flyboard show in Dolfinarium Harderwijk

Deze zomervakantie is er in Dolfinarium Harderwijk een flyboard show te zien. Flyboarden is een watersport waarbij je wordt aangedreven door een waterscooter.

De flyboard show wordt verzorgd door het bedrijf Sky Watersports. De show met spectaculaire stunts is van 22 juli t/m 27 augustus te zien vanaf het strand van het Dolfinarium. Vorig jaar werd daar tijdens de zomervakantie al een duikshow opgevoerd. Eigenaar Aspro Parks gaf vorig jaar aan dat de nadruk meer op attracties en educatie moest komen te liggen. Binnenkort gaat er daarom ook een waterpark gebouwd worden naast het zeezoogdierenpark.

Het Dolfinarium organiseert dit seizoen meerdere kleine evenementen. Zo kunnen kinderen paaseieren zoeken en neemt het park deel aan het Weekend van de Wetenschap. Dit voorjaar verwacht het Dolfinarium ook nog een geboorte van een tuimelaardolfijn.

Reageren

Je kunt de volgende HTML codes gebruiken:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>