Nieuw verblijf voor zeehonden en pinguïns in Pairi Daiza

De gewone zeehonden en zwartvoetpinguins in Pairi Daiza zijn verhuisd naar een nieuw verblijf. Dat gebeurde tijdens de wintersluiting van het Belgische dierenpark.

Het nieuwe verblijf is een omheind stuk van het grote meer dat in het midden van het park ligt. Op deze plek lag eerder een doorloopeiland voor doodshoofdaapjes. Langs het nieuwe verblijf loopt een spoorbrug waarover een stoomtrein door park rijdt. Pairi Daiza heeft een fokgroep van in totaal 11 gewone zeehonden. Wat er met het oude verblijf zal gebeuren is onbekend. Dat verblijf had een onderwaterzicht en lag naast het aquariumgebouw.

Vanaf morgen is het park weer geopend na een wintersluiting van bijna 5 maanden. Pairi Daiza is momenteel het best bezochte dierenpark van de Benelux, vorig jaar trok het Belgische park ruim 1,75 miljoen bezoekers.

Het nieuwe verblijf van de zeehonden en pinguïns ligt bij nummer 24 op de parkplattegrond

Reageren

Je kunt de volgende HTML codes gebruiken:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>