Dolfinarium verwijderd bruinvissen van plattegrond

Het Dolfinarium heeft de markering bij het bruinvissenverblijf verwijderd van haar plattegrond. Dat blijkt uit de online plattegrond en het dagprogramma dat bezoekers bij binnenkomst op het park ontvangen.

De nummering van het bruinvissenverblijf is verdwenen en momenteel is enkel het ingetekende verblijf nog te zien. Op het dagprogramma dat bezoekers op het park ontvangen staat nog wel in een aangepaste tekst vermeldt dat er voorstellingen met de dieren worden gegeven.

Het is onduidelijk waarom het park de aanduiding van haar plattegrond heeft gehaald. Eerder zei de Benelux directeur van Aspro Parks, de eigenaar van het Dolfinarium, al dat er op termijn geen plek meer voor bruinvissen is in het Harderwijkse park. Of de bruinvissen op korte termijn zullen vertrekken is eveneens onduidelijk.

One comment

Reageren

Je kunt de volgende HTML codes gebruiken:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>