Zoo Barcelona verbouwt dolfinarium

Het dolfinarium in Zoo Barcelona is in verband met een verbouwing momenteel gesloten. Het is onduidelijk wanneer het dolfinarium haar deuren weer zal openen.

Op foto’s van de verbouwing is te zien dat de decorwand in het gebouw is verwijderd. Verwacht wordt dat deze wand vervangen zal worden door een nieuwe variant. Gedurende de verbouwing zwemmen de tuimelaardolfijnen nog wel gewoon in het overdekte verblijf.

Het is opvallend dat Zoo Barcelona haar dolfijnenverblijf verbouwt, aangezien het eerder bekend maakte eind 2018 te zullen stoppen met het houden van dolfijnen. Het is onduidelijk waarom er voor wordt gekozen het dolfinarium nu nog te verbouwen. Momenteel verblijven er nog vier tuimelaardolfijnen in de Spaanse dierentuin.

Reageren

Je kunt de volgende HTML codes gebruiken:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>