Vanaf mei tweede park met orka’s in China

Vanaf mei zal Linyi Polar Ocean World haar deuren openen. Het aquarium zal een groot aantal soorten zeedieren huisvesten, waaronder vier orka’s.

Eerder werd gedacht dat het park maar twee orka’s zou gaan huisvesten, maar het park meldt nu vier dieren te huisvesten. Het is onduidelijk of alle dieren momenteel al in het bezit zijn van het aquarium. De dieren zijn afkomstig uit Rusland waar ze zijn gevangen in het wild.

De website van het aquarium vermeldt dat er ook beloega’s, dolfijnen, ijsberen en walrussen te zien zullen zijn naast een grote collectie vissen. Linyi Polar Ocean World is na Chimelong Ocean Kingdom het tweede park in China dat officieel bekend maakt orka’s te gaan houden.

Reageren

Je kunt de volgende HTML codes gebruiken:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>