SOS Dolfijn start samenwerking met IFAW

SOS Dolfijn en het IFAW hebben vandaag de intentie uitgesproken samen te gaan werken in de bescherming van walvissen in Nederland. 

Stichting SOS Dolfijn heeft al een financiële bijdrage ontvangen van het IFAW om voorlopig haar werk voort te zetten. Omdat SOS Dolfijn momenteel niet beschikt over een opvangcentrum kon de afgelopen periode aan een aantal gestrande bruinvissen al geen hulp geboden worden. Een belangrijke doelstelling van beide organisaties is nu om zo spoedig mogelijk een opvanglocatie te vinden.

Vorig jaar verliet SOS Dolfijn het Dolfinarium terrein. De stichting gaf aan dat zij te vaak verward werden met het zeezoogdierenpark wat fondsenwerving in de weg zou staan. Momenteel zoekt SOS Dolfijn naast het IFAW nog steeds naar donateurs.

Reageren

Je kunt de volgende HTML codes gebruiken:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>