SeaWorld Orlando stopt met theatrale dolfijnenshow

SeaWorld Orlando stopt eind maart met haar dolfijnenshow ‘Blue Horizons’. Deze zal vervangen worden door de meer educatievere show ‘Dolphin Days’.

Sins 2005 draait ‘Blue Horizons’ al in SeaWorld Orlando. De theaterachtige show vertelt een door SeaWorld bedacht sprookje met acrobaten, tropische vogels, tuimelaardolfijnen en grienden. In april zal de nieuwe show ‘Dolphin Days’ al te zien zijn, het decor zal dan ook niet verbouwd worden. Sinds 2015 is ‘Dolphin Days’ al te zien in het zusterpark in San Diego. De show in Orlando zal geen regelrechte kopie zijn, onder andere de tropische vogels zullen te zien blijven tijdens de show.

De overgang naar een nieuw soort show lijkt een stap in de nieuwe koerswijziging van SeaWorld die dit jaar al stopte met de theatrale orkashow in San Diego. Volgend jaar zal ook de orkashow in Orlando vervangen worden.

Reageren

Je kunt de volgende HTML codes gebruiken:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>