Aspro koopt Spaans krokodillenpark

Aspro Parks heeft afgelopen zomer Cocodrilos Park in Málaga gekocht. De Spaanse attractieparkengroep is druk bezig om te groeien in Europa.

Het park heeft meer dan 200 krokodillen en adverteert met de slogan ‘Meet the biggest crocodile in Europe’. Bezoekers kunnen met jonge krokodillen op de foto. Het krokodillenpark ligt naast waterpark Aqualand Torremolinos, dat al in het bezit was van Aspro.

Vorig jaar kocht Aspro Parks ook al het Franse pretpark Walygator Parc en het Nederlandse bedrijf International Wellness Resorts, bekend van de Veluwse Bron, Elysium en de Zwaluwhoeve. Aspro is een Spaanse attractieparkengroep dat tientallen waterparken, dolfinaria, aquaria en pretparken bezit in heel Europa. In Nederland en België zijn dat Dolfinarium Harderwijk, Deltapark Neeltje Jans, Boudewijn Seapark en de Linnaeushof.

Reageren

Je kunt de volgende HTML codes gebruiken:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>