Vanaf 2019 weer beloega’s in Vancouver Aquarium

Het Vancouver Aquarium in Canada zal vanaf het voorjaar in 2019 weer een groep beloega’s laten zien aan haar bezoekers. Het verblijf voor de dieren wordt eerst verbouwd en uitgebreid. 

Momenteel zijn een aantal beloega’s van het Vancouver Aquarium ondergebracht bij Amerikaanse dierenparken. De verwachting is dat deze dieren samen met een aantal andere dieren terug zullen komen naar Vancouver. Het park maakte verder bekend dat er niet gefokt zal worden en dat de beloega’s maar tot 2029 te zien zullen zijn. In dat jaar verloopt ook het huurcontract dat het aquarium heeft met de stad.

Vorig jaar november overleden kort na elkaar de twee laatste beloega’s van aquarium. De doodsoorzaak van die dieren is nog steeds onbekend. Het aquarium maakte al eerder bekend dat het haar beloegaverblijf wil uitbreiden.

Reageren

Je kunt de volgende HTML codes gebruiken:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>